Varme

Full kontroll

Det er viktig å ha riktig romtemperatur for å trives hjemme. I stuen og på badet vil vi vanligvis ha det varmere enn på soverommet som helst burde være litt kjøligere. Gulvvarme gir stabil temperatur og egner seg godt for noen rom, mens andre rom kan ha nytte av å kunne justere varmen raskere. Det er lurt å undersøke hvilke muligheter som finnes og våre elektrikere hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene for ditt hjem. Det kan hende at det som fungerer best for naboen eller kollegaen din ikke er det samme som egner seg best for deg!

WiFi og smart varmestyring

Enten du velger smarte termostater hjemme eller på hytta vil de fungere sømløst uavhengig av annet utstyr. De nye termostatene er både intuitive i bruk og enkle å sette opp. Få alle fordelene ved et smarthjem ved å velge løsninger som er framtidsrettet og som vil fungere godt i mange år

Lavere strømregning?

Oppvarming er som kjent en av de største postene på strømregningen. Med kalde vintre og høye strømpriser er det mye å spare på riktig og smart oppvarming. En termostat som lærer seg når den må starte oppvarmingen for å oppnå ønsket temperatur og som har gode sparefunksjoner gir deg økt komfort og en lavere strømregning.

  • Enkelt tilpasse spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn
  • Sette ønskede termostater i feriemodus eller frostsikring
  • Tidsbegrenset overstyring av spareprogrammet for den enkelte termostat
  • Intuitiv og enkel i bruk med norsk meny

Kontakt oss